“Ik zie vanalles dat me triggert. De titel, het bloederige gummiebeertje, het hamertje en je spitsvondige zinswendingen.”

INGRID BOEREN over ‘Pro forma’

Actie is reactie

Zij hebben gelezen en zij hebben gesproken.

Ook reageren

REACTIES OVER 'Pro forma'

“Je hebt weer een machtig verhaal neergepend, niet te doen! Proficiat met je tweede kindje, het talent is niet te ontkennen.”

Sofie Damman over 'Pro forma'

“Een moordboek! Zal ik je een cijfer geven, Piet, op tien? Je zult het met me eens zijn dat volmaakt niet bestaat, dus een tien kan ik je niet geven. Goed dan, laat het wat mij betreft een elf zijn.”

Willy Van Doorselaer over 'Pro forma'

“Zalig. De manier waarop Piet je meeneemt op reis, daar hou ik van. Ik was vaak even vergeten dat er een moord gepleegd was. Om dan bij het volgende hoofdstuk, onverwacht weer met de feiten geconfronteerd te worden.”

Stefanie Faveere over 'Pro forma'

“Proficiat met je tweede spannende roman. Ik heb het boek af en toe moeten opzij leggen om het niet in één keer uit te lezen. Begin maar aan je derde roman!”

Ann Van Poucke over 'Pro forma'

” Wat heb ik hard genoten! Een hele dikke ‘CHAPEAU’!!! Jouw boek heeft me ‘meegesleurd’. Normaal ‘Google’ ik geen plaatsen. Door jouw prachtige beschrijvingen deed ik het toch, was ik meer mee in het verhaal en staat Porto op mijn lijstje!”

Sofie Kint over 'Pro forma'

“Pro forma is een heel leuk boek, vlot geschreven, met de nodige spanning, kortom alles wat ik wil vinden in een thriller. Doe zo verder.”

Philippe Devos over 'Pro forma'

Het is een sterk geschreven thriller met een portie erotiek. De personages zijn krachtig en realistisch uitgeschreven. Dit boek kan je moeilijk wegleggen eens je erin begonnen bent. Meer lezen

Saskia Van Bastelaere over 'Pro forma'

Pro forma misdaadroman Piet Coucke Bibliodroom

The proof of the pudding is in the reading

Lees 'Pro forma' en je zal er zelf ook kunnen over meespreken.

Bestellen