Zo het boek, zo de uitgever

Als uitgever en auteur elkaar verrassen

Piet kreeg voor zijn debuut bijzonder gastvrij onderdak bij Uitgeverij Bibliodroom en grossier in verhalen Johan Vergote. Wat een boeiend man! Wat een boeiend traject!

Van een boekendroom maakt Johan bij Bibliodroom een droom van een boek.
Anders. Atypisch. De focus ligt vooral op boeken voor bedrijven, organisaties of personen die kiezen voor een boek als marketinginstrument. Geen idee is hem te gek, hij maakt er graag een sterk en aantrekkelijk verhaal van. Het doet er niet toe of er al dan niet al iets op papier staat. Een knappe tekst, waar nodig keurig geïllustreerd en in een stijlvolle vormgeving, daar drukt hij trots zijn wolkje op.

Voor de misdaadromans van Piet Coucke maakte hij graag een uitzondering. Johan had gezworen nooit fictie te zullen uitgeven … tot hij het manuscript van ‘Waarvan akte’ las!

Van meet af aan primeert ook de vraag hoe hij het boek inzet om zoveel mogelijk lezers te verrassen. Angstig afwachten of er al dan niet enige aandacht komt, is helemaal niet aan Bibliodroom besteed. Een originele aanpak vinden om mensen enthousiast te maken voor verhalen is dat des te meer. 

Ver weg van het klassieke boekenvak bibliodroomt Johan samen met enthousiaste auteurs en opdrachtgevers.

Een aanrader!